Behandlingsturer til Naturheil-Zentrum Weiss i Limburg.

Vi i Biomedisinsk Helse organiserer og tilrettelegger fellesturer til Naturheil-Zentrum Weiss i Limburg. Naturheil-Zentrum Weiss er en dagklinikk og vi sørger for egnet bosted etter avtale med hver enkelt. Det vanligste er at man innlosjeres på Arcadia Hotel som ligger ca 150m fra klinikken, men det finnes også en mulighet til å bo i egen leilighet.Arcadia_Hotel_-_romeksempel

Vårt turopplegg starter normalt med oppmøte på Gardermoen flyplass, men vi organiserer også avgang fra andre norske flyplasser som har direkteflyvninger til hovedflyplassen i Frankfurt. Ved ankomst Frankfurt blir man fraktet i fellestransport til Limburg, som ligger ca 7 mil nord for flyplassen. Prisen per person for en slik behandlingstur varierer avhengig av bosted og lengde på oppholdet. Turene er normalt av en, to eller tre ukers varighet. Når man har en konsultasjon med Heilpraktiker Oliver Weiss her i Norge, vil man etter den medisinske vurderingen få klar beskjed om Naturheil-Zentrum Weiss kan tilby hjelp, eventuelt anbefalt lengde på behandlingsoppholdet og et prisoverslag på behandlingskostnadene.

På slike fellesturer vil alltid en representant fra Biomedisinsk Helse være tilgjengelig de første dagene av oppholdet. Vi gir nødvendig praktisk informasjon (f.eks om anbefalte og alternative spisesteder) og forsøker i størst mulig grad å sørge for at de som reiser med oss finner seg til rette. Ved behov kan vi i denne perioden også bidra til oversettelse i forbindelse med gjennomgang og forklaring av den oppsatte behandlingen. En representant fra Biomedisinsk Helse vil uansett alltid være tilgjengelig for kontakt per mobiltelefon eller e-post under hele oppholdet.

Pasienter som reiser til Naturheil-Zentrum Weiss må være i stand til å ivareta seg selv. Hvis ikke må man ha med egen ledsager.

Naturheil-Zentrum Weiss har det medisinske ansvaret for diagnostisering og behandling.

Vi arrangerer jevnlig behandlingsturer gjennom året. Be oss om aktuelle datoer.