Litteratur - Frisk av mat

 

Vi har funnet at denne boka ”Frisk av mat” kan gi nyttig informasjon når man skal gjøre endringer i sitt kosthold og skal ha mer fokus på frukt og grønnsaker. Det er ikke en tradisjonell oppskriftsbok, men den gir lettfattelig informasjon om hver enkelt frukt/grønnsak, og også veiledning i forhold til anbefalt mat ved ulike sykdommer. Boka er rikt illustrert. Forfatteren Georg D. Pamplona-Roger er Dr. med. og kirurg, og har sterk fokus på ernæring.

Boka kan bestilles på nett, men prisen varierer. Selv kjøpte vi den for kr 328,- høsten 2010.

 Frisk_av_mat_-_bilde_av_bok

Frisk av mat

- Din mat kan være din beste medisin

Av: Pamplona-Roger, George D.

Omtale fra forlaget

Vår helse og trivsel avhenger mer av maten som vi spiser hver dag enn av noen annen faktor. Mens noen matvarer kan gi grobunn for sykdommer, har andre evnen til å forebygge, lindre og til og med helbrede våre lidelser. Denne boken, Frisk av mat, hjelper deg med å bli kjent med matvarene som er utrustet med medisinsk kraft. Nesten hundre matvarer blir analysert og du får vite alt som er verd å vite om dem. Din mat kan være din beste medisin!

 

    • Original tittel: Salud por los alimentos
    • Forlag: Norsk bokforl.
    • Utgitt: 2006
    • Utgave: 1
    • Målform: Bokmål
    • Innbinding: Innb.
    • ISBN: 9788270072682
    • Sider: 383